GRAN TALLER DE CIRC

Es tracta d’un taller de circ de grans dimensions construït a partir de material reutilitzat.
Cadascú podrà experimentar lliurement, tenint al seu abast entre tres i cinc monitors especialistes en les activitats.

PETIT TALLER DE CIRC

Es tracta d’un taller de circ en un format més reduït construït a partir de material reutilitzat. Cadascú podrà experimentar lliurement, tenint al seu abast dos monitors especialistes en les activitats.

BOMBOLLES GEGANTS AMB ANIMACIÓ

Es tracta d’un taller de creació de bombolles de sabó gegants, on els infants podran experimentar amb la creació de bombolles de grans dimensions, l’activitat perfecte per els més menuts i els que no ho són tant.

TALLER DE BICICLETES RARES

El taller de bicicletes rares és una activitat única on la gent tindrà la oportunitat de veure i probar les bicicletes més rares del planeta.

TALLER D'AERIS

Són una modalitat del circ aeri que permet fer acrobàcies a l’aire mitjançant una tela penjada del sostre o bé un trapezi. Permet fer diferents moviments, figures i coreografies amb el propi cos sempre a l’aire.
La pràctica de les teles agrada tant perquè són molt versàtils. Aporten molts beneficis tant a nivell de flexibilitat, resistència, agilitat, coordinació, etc. com a nivell artístic i d’expressió corporal ja que permet descobrir el teu cos a l’aire. Però a més a més també aporten valors psicosocials com l’autosuperació, l’autoregulació, el treball en equip i la confiança… I no deixem de banda l’adrenalina!

INFLABLE

El nostre inflable de Viu i riu és el preferit de totes les celebracions no només lo extremadament divertit que és, sinó que s’adapta a qualsevol celebració i permet gaudir tant infants com adultxs!
És una activitat que fomenta la creativitat, promou la interacció social, incentiva a exercitar el cos i també ajuda a desenvolupar habilitats motores com la coordinació i l’equilibri així com el desenvolupament sensorial.

FESTA DE L'ESPUMA

Consisteix en experimentar amb les bicicletes més curioses que et puguis imaginar, totes fetes amb material destinat a les escombraries.

20 Bicicletes ÚNIQUES que no oblidaràs mai!

LA RUIXADA VIU I RIU

Consisteix en experimentar amb les bicicletes més curioses que et puguis imaginar, totes fetes amb material destinat a les escombraries.

20 Bicicletes ÚNIQUES que no oblidaràs mai!

Aprén, experimenta, cuida el medi ambient, però sobretot diverteix-te

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d’un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

10 anys d'experiencia

Valoracions 5 estrelles

Valors sostenibles

Per tothom