ANIMACIÓ

XANQUES

Els oferim una gamma àmplia de Xanquers per a esdeveniments multitudinaris: festes, fires, llançament de productes, anuncis, aniversaris, casaments, videoclips.

Personatges fantàstics, una posada en escena extraordinària, animadores, acròbates amb xanques us esperen. 

AERI

Espectacle aèri amb tela, anell, straps, trapezi & altres números de Circ.

Combinar la màgia dels colors amb la bellesa del moviment, l’essència del somni per a transformar el seu event en un món fantàstic, ple d’alegria.

Foc, Acrobàcia, dansa aèria, rueda ‘Cyr’, camallargs, malabaristes, cantants, hula-hula, actors, humoristes, payassos i mags a la seva disposició, per crear un event dinàmic i impactant!

COMENTARISTA

Animació perquè la festa de l’escola, l’aniversari, les festes familiars o festes majors siguin molt divertides per als nens o adults. Pallassos, mags, espectacles de circ, contacontes, discomobils, teatre de titelles, jocs, ball, danses, titelles, inflables, globoflèxia, festa de l’escuma, bombolles de sabó, espectacles infantils per escoles, aniversaris, casaments. 

Aprén, experimenta, cuida el medi ambient, però sobretot diverteix-te

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d’un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

10 anys d'experiencia

Valoracions 5 estrelles

Valors sostenibles

Per tothom