EXPERIÈNCIES

CLASSES D'ESQUÍ ALPÍ

No tenir pressa alhora d’aprendre és garantia de qualitat.
Si el que busques és aprofitar tot el dia, contractar un professor és una de les millors opcions per avançar tècnicament de forma substancial i disfrutar d’una bona ruta sense perill. 

Adaptarem la ruta i la dificultat segons les teves preferències.

RUTES MTB & E-BIKES

Les nostres sortides en bicicleta estan pensades per a tots els nivells i modalitats. Oferim sortides guiades en bici per tot Catalunya, en format de cicloturisme visitant espais d’interès natural o artístic, sortides en Btt i e-bike, per disfrutar dels boscos i els seus camins, rutes sobre esfalt per si prefereixes la bicicleta de carretera o sortides familiars. Ja siguis primerenc o experimentat, estem preparats per adaptar-nos al teu nivell tècnic i oferir-te el programa que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sortim a pedalar?

RAQUETES DE NEU

Tell your visitor how your service can improve their life. Connect with the problem that they’re trying to solve and address any objections you think they might have.

 

What is the biggest benefit your customer will get from this? Keep your target audience in mind.

Aprén, experimenta, cuida el medi ambient, però sobretot diverteix-te

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d’un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

10 anys d'experiencia

Valoracions 5 estrelles

Valors sostenibles

Per tothom