CASALS D'ESTIU

EL CASAL D'ESTIU DE CIRC

Descobreix l’Estiu Màgic a Viu i Riu! Aquest estiu, obre les portes a una experiència única amb el nostre casal d’estiu. A Viu i Riu, combinem l’aprenentatge amb la diversió a través d’una variada oferta d’activitats centrades en el circ, jocs dinàmics i tallers creatius. El nostre objectiu és enriquir l’estiu dels infants amb experiències que fomentin la seva creativitat, treball en equip i desenvolupament personal en un entorn segur i estimulant.
El nostre casal d’estiu ofereix una oportunitat perfecta per a que els nens i nenes explorin el món del circ, aprenent des de l’acrobàcia i la malabaria fins a tècniques d’equilibrisme, tot això mentre es diverteixen i fan nous amics. A més, els nostres tallers estan dissenyats per impulsar la imaginació i la creativitat, assegurant que cada infant pugui expressar-se i explorar nous interessos.
A Viu i Riu, ens orgullim de proporcionar una experiència estival de qualitat, amb un equip de professionals dedicats a oferir un suport atent i personalitzat a cada participant. La seguretat i el benestar dels infants són la nostra prioritat, per això totes les activitats es duen a terme amb els més alts estàndards de seguretat.

Aprén, experimenta, cuida el medi ambient, però sobretot diverteix-te

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d’un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

10 anys d'experiencia

Valoracions 5 estrelles

Valors sostenibles

Per tothom