COLÒNIES

LES COLÒNIES DE VIU I RIU

A Viu i Riu, creiem fermament en el poder de l’educació a través del joc. Les nostres colònies escolars estan dissenyades amb l’objectiu de proporcionar als infants una experiència educativa plena de diversió i aventura. Entenem que cada moment de joc és una oportunitat d’aprenentatge, i per això, les nostres activitats estan cuidadosament planificades per estimular la curiositat i el desenvolupament dels infants en un entorn segur i acollidor.

Les nostres instal·lacions es troben en llocs naturals idíl·lics, perfectes per a l’exploració i l’aprenentatge en el món real. Els infants tenen l’oportunitat de connectar amb la natura i descobrir la importància de la seva preservació, alhora que aniran guiats per un equip de professionals apassionats per la pedagogia i l’oci educatiu.

El nostre programa de colònies escolars posa un èmfasi especial en els diferents “centre d’interès”, una metodologia que permet als infants explorar temes específics que captiven la seva atenció i interès. Aquest enfocament promou una educació més significativa i personalitzada, on els infants aprenen i creixen a través d’experiències lúdiques que fomenten la creativitat, l’autoestima, la cooperació i el respecte mutu i pels altres i l’entorn.
Entre les nostres activitats, incloem tallers creatius, jocs de team building, esports d’aventura, i molt més. Totes estan pensades per fomentar el treball en equip, la resolució de problemes i el desenvolupament de la confiança en sí mateixos, mitjançant un entorn de joc i descoberta.

 

Si voleu disposar de tota la informació de les colonies que oferim, sol·liciteu el catàleg d’activitats i us l’enviarem.

Aprén, experimenta, cuida el medi ambient, però sobretot diverteix-te

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d’un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

10 anys d'experiencia

Valoracions 5 estrelles

Valors sostenibles

Per tothom