Nosaltres

Des de Viu i Riu us oferim una amplia gamma de tallers, espectacles i experiències, també ens podeu demanar propostes personalitzades!

EL PROJECTE

Viu i Riu neix de la inquietud de dos joves amants del circ, preocupats per la situació mediambiental, i amb ganes d’aportar una iniciativa diferents, que aposti per l’educació activa a través de l’experimentació, i a la vegada serveixi per conscienciar a la gent de la necessitat de cuidar el medi ambient, mostrant com amb material reciclat fet per un mateix, poden sortir les coses més boniques, útils i estrambòtiques que un pugui imaginar!

 

Compromesos amb el medi ambient, des de Viu i Riu no tan sols oferim uns tallers amb material totalment reciclat sinó que fem un pas més enllà: apostem per demostrar que reciclant pot sortir un producte econòmic, útil i de qualitat. Així pretenem conscienciar tant petits com grans de la necessitat de seguir treballant quotidianament en la conservació del planeta.

 

Sabem que la millor manera d’aprendre és fer-ho d’una forma divertida, per això hem creat aquest projecte, ja que estem segurs que qui vingui s’ho passarà d’allò més bé, i exercitarà les seves habilitats motrius mentre veu i experimenta els resultats d’un reciclatge de qualitat.

PEDAGÒGIA

En una societat en què la motricitat queda eclipsada per les noves tecnologies, les activitats físiques cada vegada es deixen més de banda, cada vegada són més les activitats individualistes, el consum està en el primer ordre del dia… Viu i Riu considera important oferir formes sostenibles, sanes i lúdiques d’entretenir-se. Considerem que la cultura i la motricitat han d´anar agafades de la mà, per això a cada zona hi ha una activitat acompanyada de la informació corresponent. Viu i Riu contempla l’espai lúdic i festiu com un espai òptim per educar petits i
grans, és per això que proposa aquesta activitat, en la qual l’aprenentatge del circ, la diversió i el respecte pel medi ambient interactuen harmònicament.