Nosaltres

Des de Viu i Riu us oferim una amplia gamma de tallers, espectacles i experiències, també ens podeu demanar propostes personalitzades!

EL PROJECTE

Viu i Riu neix de la inquietud d’un equip de persones amants del circ, de l’educació i l’esport, preocupats per la situació mediambiental, i amb ganes d’aportar una iniciativa diferent que aposti per l’educació activa a través de l’experimentació, i alhora serveixi per conscienciar la gent de la necessitat de cuidar el medi ambient, mostrant com amb material reciclat fet per un mateix, poden sorgir les coses més boniques.

Compromesos amb el medi ambient, des de Viu i Riu experience no tan sols oferim uns tallers amb material totalment reciclat sinó que fem un pas més enllà. Apostem per treballar i potenciar el lleure i l’esport i oferir experiències lúdiques tant infantils com familiars en temps de lleure. Viu i Riu s’ha convertit en una entitat educativa, que s’ha especialitzat en la gestió d’esdeveniments tant de lleure com esportius i artístics, la qual ens ha portat a treballar amb tot tipus de projectes diferents. Amb una visió única, oferim una àmplia gamma d’activitats esportives i esdeveniments que no només promouen la salut física, sinó també el desenvolupament personal i l’aprenentatge. La nostra dedicació a la qualitat educativa es reflecteix en cada aspecte de les nostres propostes, creant experiències enriquidores que estimulen la ment i el cos.

Col·laborem estretament amb escoles, instituts, ajuntaments, càmpings, hotels, centres esportius, centres cívics, entre d’altres.

PEDAGÒGIA

En una societat en què la motricitat queda eclipsada per les noves tecnologies, les activitats físiques cada vegada es deixen més de banda, cada vegada són més les activitats individualistes, el consum està en el primer ordre del dia… Viu i Riu considera important oferir formes sostenibles, sanes i lúdiques d’entretenir-se. Considerem que la cultura i la motricitat han d´anar agafades de la mà, per això a cada zona hi ha una activitat acompanyada de la informació corresponent. Viu i Riu contempla l’espai lúdic i festiu com un espai òptim per educar petits i
grans, és per això que proposa aquesta activitat, en la qual l’aprenentatge del circ, la diversió i el respecte pel medi ambient interactuen harmònicament.